Landgraaf Koerier

Menu

22 oktober 2017 Herfst-Kabouterpad met IVN Wormdalkids!

Sluit de herfstvakantie sprookjesachtig af in het Bosrijk van Rimburg.

Het is volop herfst en de kabouters maken zich gereed voor de winter. Kom je meedoen? De bladeren vallen en de insecten zoeken een beschut plekje. De paddenstoelen schieten uit de grond en de nootjes vallen. Ben je tussen de 2 en 8 jaar en vind je het leuk om buiten te zijn en meer te ontdekken? Dan ben je bij de Wormdal (scharrel)kids op de juiste plek! Op zondag 22 oktober a.s. ben je welkom vanaf 10 uur in het IVN-gebouw aan D’r Slieënberg, Steenenbergweg te Waubach (aan het eind van de Maastrichterweg in Landgraaf).

Je kunt met het kabouterpad starten tussen 10 en 12 uur. Om uiterlijk 13 uur ben je weer terug. De route is ongeveer 2 kilometer en ook met een kinderwagen redelijk te doen, op een paar trapjes na. De route loop je in één á anderhalf uur en onderweg kun je gevarieerde opdrachten doen met je (groot)ouders. Bij terugkomst in het IVN-gebouw kun je het verzamelde materiaal goed bekijken onder een stevige loep en ontvang je wat lekker warms. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt op prijs gesteld. Heb je vragen bel dan met Bianca Beckers 06-47920720.

We zien je graag bij het Kabouterpad!

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.