Landgraaf Koerier

Menu

Aandacht voor lichtvervuiling tijdens de Nacht van de Nacht

De 13e Nacht van de Nacht wordt dit jaar op zaterdag 28 oktober georganiseerd. De Nacht van de Nacht is een initiatief van de natuur,- en milieufederaties en wordt elk jaar georganiseerd om aandacht te vragen voor lichtvervuiling en energiebesparing op verlichting. Tijdens de Nacht van de Nacht worden door vrijwilligers honderden verschillende activiteiten georganiseerd verspreid over heel Nederland. Kijk tijdens de Nacht van de Nacht hoe donker de nacht kan zijn en neem deel aan een van de activiteiten. Bijvoorbeeld op de Brunssummerheide, waar uitgelegd wordt waarom donker zo belangrijk is voor de nachtdieren! Kijk op www.nachtvandenacht.nl bij ‘Activiteiten’ voor de activiteiten in Limburg.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.