Landgraaf Koerier

Menu

Halloween concert Fanfare St. Barbara G.A.

Op zondag 29 oktober a.s. zal het Partycentrum Streeperkruis omgetoverd worden in een gezellige griezel tempel. Dan vindt namelijk het Halloween Concert plaats van Fanfare St.Barbara G.A.

Sinds enkele jaren is het fenomeen Halloween overgewaaid vanuit Amerika en daarom leek het de Fanfare een leuk idee om een “griezel ”concert te organiseren voor jong en oud. Van Ghostbusters tot Harry Potter en van de Phantom of the Opera tot Jurrasic Park zal de zaal gevuld worden met spannende Halloween klanken en beelden. Om deze concertavond wat extra cachet te geven zal dansgroep PHDES o.l.v. Carey Moonen twee thema dansen uitvoeren. “Tanz der Vampire” en samen met de fanfare “Thriller” van Michael Jackson.
Maar niet alleen de muziek heeft als thema Halloween. Ook aan de aankleding is gedacht zodat het publiek een complete Halloween beleving krijgt. De fanfare wordt gekleed in Halloweenstijl en de bezoekers worden uitgenodigd ook in Halloweenstijl verkleed naar het concert te komen. Om zo ook bij te dragen aan de Halloween-beleving. Verder worden alle bezoekers voorzien van een griezelhapje en drankje.

Voor de fanfare is dit concert tevens een mooie gelegenheid om op gepaste wijze afscheid te nemen van haar interim dirigent Léon Simons. Tijdens de periode dat haar eigen dirigent Math Somers uit de roulatie was, heeft hij de vereniging perfect geleid.
De muzikale avond staat dan ook onder leiding van beide dirigenten.

Het Streeperkruis gaat om 18.30 uur open en het concert begint om 19.00 uur. Entree is 5 euro. Vooraf reserveren kan per mail: somers87@zonnet.nl , betaling op de avond zelf aan de kassa

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.