Landgraaf Koerier

Menu

HARMONIE ST. MICHAEL EERT JUBILARISSEN

Op zondag 8 oktober 2017 vierde harmonie St. Michael Landgraaf haar patroonsfeest. Zij deed dat middels een zeer goed georganiseerde en gezellige High Tea. Er werd bijgekletst en veel gelachen, maar ook werden tijdens deze bijeenkomst een aantal mensen in het zonnetje gezet.

Om te beginnen de dames Annie en Shirley Aufdenkamp, die 12,5 jaar lid zijn. Zij kwamen op 1 november 2004 bij de harmonie en zijn sedertdien twee muzikanten die een goede bijdrage leveren. Annie  is reeds enkele jaren de leidster van de succesvolle slagwerkgroep en Shirley tweede klarinetiste.

Daarna waren Harrie Acampo en Roger Erkens aan de beurt. Beide 25 jaar lid van de harmonie. Beide ook niet meer weg te denken leden. Harrie is niet alleen  prominent aanwezig door zijn instrument, de bas-tuba, maar ook de beheerder van archief en lid van de muziekcommissie. Roger reeds zeer lang penningmeester en gewaardeerd bestuurslid. Hij komt voor alle activiteiten steeds uit zijn woonplaats Cuijck naar Landgraaf.

Last but zeker not least Wiel Horbach. Wiel gaf begin dit jaar te kennen te willen stoppen met de aktieve muziekbeoefening. Vanwege zijn vele verdiensten voor de vereniging op velerlei muzikaal gebied, benoemde de ledenvergadering in maart 2017 Wiel tot ere-lid. En tijdens de high tea werd hij en zijn vrouw Suzan geëerd en ontving Wiel de bij deze eervolle titel behorende standaard.

Daarna bracht de harmonie de jubilarissen en het ere-lid nog een muzikale hulde.

Foto: De jubilarissen en het bestuur. Op de foto ontbreekt bestuurslid Ger Reintjens, omdat hij de foto heeft genomen.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.