Landgraaf Koerier

Menu

Snotje en Wratje maken hun debuut in Landgraaf

Wie dacht dat monsters te eng en gemeen waren voor kinderen, heeft het helemaal mis. De poppenmonsters Snotje en Wratje zijn allesbehalve gemeen, ze zijn juist schattig en grappig! In hun nieuwe voorstelling gaan ze dat bewijzen, met als eerste speelplaats: Landgraaf.

De handpoppen Snotje en Wratje hebben maar een missie: Zoveel mogelijk families blij maken. Om dit te realiseren, is er een nieuwe voorstelling gemaakt: ‘Snotje en Wratje show: Griezelig leuk!’. In deze voorstelling hebben Snotje en Wratje de laatste waarschuwing op het werk gekregen, als ze niet snel bang worden, worden ze ontslagen. Ze besluiten een klein meisje bang te maken. Zij is echter niet bang, ze vindt de monstertjes juist schattig! Ze besluit om de monsters te leren hoe ze eng moeten zijn.

De poppen zijn gemaakt door Melanie Meulenberg-Ansems (Mellisea Creations) en haar echtgenoot Roger Meulenberg. Samen met Omroep Landgraaf-presentatrice Laura Voigtmann spelen ze hun eerste voorstelling. De keuze om in Landgraaf te debuteren, was al snel gemaakt. Laura vertelt: ‘We hebben alle drie speciale banden met Landgraaf. Zo werken Melanie en Roger als docenten/theatermakers in Theater Landgraaf en schrijf ik zelf met veel plezier programma’s voor Omroep Landgraaf. En we vonden  dat er nog wel wat extra kinderactiviteiten mochten komen in deze gemeente’.

Het productiehuis achter deze voorstelling (Voila Entertainment) vindt het belangrijk dat families meer familieherinneringen maken. Laura vertelt hierover: ‘Als productiehuis, maar ook als persoon zijnde, hechten we veel waarde aan het maken van familieherinneringen. We willen kinderen en ouders herinneringen meegeven, die ze voor altijd met zich mee kunnen dragen, iets geven waar ze zich voor altijd aan kunnen vasthouden. Vandaar dat we in deze voorstelling ook een aantal elementen voor volwassenen verborgen hebben. Hij is dus zeker te bezoeken met het gehele gezin!’.

Snotje en Wratje laten zich voor het eerst zien tijdens de Kinderboekenweek in de bibliotheek van Landgraaf, op 11 oktober 2017. Deze voorstelling is gratis te bezoeken. Het is wel verplicht om vooraf te reserveren. Dit kan door te bellen of te mailen naar de Bibliotheek van Landgraaf.

Meer informatie over deze monstertjes, is te vinden via: www.facebook.com/SnotjeWratje of www.voilamedia.nl/SnotjeWratje

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.