Landgraaf Koerier

Menu

Stadsloop Kerkrade zondag 15 oktober

Atletiekvereniging Achilles-Top organiseert op zondag 15 oktober de 38ste editie van de Stadsloop met start en finish op de markt in Kerkrade. Het programma begint om 11.00 uur met een Rabobank Kids Run voor jongens en meisjes tot en met elf jaar over een afstand van 1 km. Een kwartier later starten de jongens en meisjes van twaalf tot en met vijftien jaar voor hun Rabobank Kids Run over eveneens 1 km. Aan beide lopen mogen ook leerlingen van de basisscholen en voortgezet onderwijs deelnemen. Het parcours van de 1 km gaat deze keer over twee ronden met start op de markt en vervolgens Marktstraat, Grupellostraat, Einderstraat en terug op de markt. Ook is er om 10.45 uur voor de jeugd een gezamenlijke warming-up met muziek op de markt. De recreanten- en businessloop en Start-to-Run-loop over 5 km voor mannen en vrouwen en AB-junioren start om 11.30 uur. De wedstrijdloop voor mannen en vrouwen over 10 km begint om 12.30 uur. Iedereen kan aan deze stadsloop deelnemen. Het secretariaat is op de wedstrijddag in het stadhuis aan de Markt in Kerkrade. De voorinschrijvingstermijn voor deze stadsloop is tot 9 oktober opengesteld. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of kijk voor meer informatie op de website www.achilles-top.nl. Na-inschrijven is tot een half uur voor de start mogelijk.

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.