Landgraaf Koerier

Menu

18e Böscher Vrouwlüj Treffe in Abdissenbosch

Op zaterdag 18 november organiseert De Minx alweer voor de 18e keer het succesvolle Böscher Vrouwlüj Treffe in de Residentie te Abdissenbosch.

Dit jaar hebben we er een draai aan gegeven om er een thema aan te verbinden en wel “Proud to be Fout”. Het is leuk als iedereen dan zo fout mogelijk verkleed komt! Voor diegene die het meest origineel is, hebben we een leuke prijs.

Deze avond zullen top artiesten de revue passeren zoals: Toeter Thijs, Big Benny, Fabrizio, Palaver en we hebben een mega foute verrassingsact. Kortom een avond die je gewoon niet wilt missen. Heb je nog geen kaartje maar wil je toch graag komen? Bel dan met Sandra Vanovermeere: +31624135869 of met BelLandgraaf evenementen: +31643558486. Wees er snel bij, want op=op. Een kaartje kost € 19,50. De zaal is open om 18.00 uur en het programma zal om 19.11 uur geopend worden door CV De Pänkes.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.