Landgraaf Koerier

Menu

1ste Stads Prinsenpaar van Landgraaf  Perry en Claudia

Op zaterdag 11-11-2017 heeft C.V. d’r Sjtee Uul de eer gehad om het 1ste Stads Prinsenpaar van de gemeente Landgraaf te mogen proclameren. In een druk bezochte narrentempel Gemeenschapshuis D’r Sjtee Uul.

Na het aftreden van Prinses Bianca I, de abdicatie van Stads Prins Hubert I als Stadsprins en de uitreiking van de Landgraaf Bok aan Raymond Vlecken, was tijd voor de leden van C.V. d’r Sjtee Uul om met een kleine act het 1ste Stads Prinsenpaar van Landgraaf te mogen presenteren. Na de Installatie van het Stads Prinsenpaar Perry en Claudia is het  met de muziek van de band Sang en klanglos nog lang heel gezellig gebleven.

Het 1ste Stads Prinsenpaar van Landgraaf zijn Perry Vaessen en Claudia Busing Vaessen.

De receptie van het Stads Prinsenpaar Perry en Claudia vind plaats op zondag 14 januari 2018 om 11:11 uur in de  narrentempel Gemeenschapshuis D’r Stee Uul Sloterstraat 86  te Lauradorp (Landgraaf).

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.