Landgraaf Koerier

Menu

Adventconcert Don Bosco

Gemengd Koor “Don Bosco” verzorgt op zondag 3 december  weer haar jaarlijks adventconcert in Gemeenschapshuis  D’r Sjtee Uul  in Landgraaf/ Lauradorp. Aan dit concert werken naast ons eigen koor twee gastverenigingen mee  t.w. Gemengd Zangkoor uit  Schinveld en Mandoline vereniging Sorriënto uit Simpelveld. Het concert staat uiteraard in het teken van de adventstijd en er zal dus muziek en zang ten gehore gebracht worden die past in deze komende Kersttijd.

 Het koor bestaat momenteel uit ca.35 enthousiaste dames en heren, die elke week op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur bij elkaar komen, om onder leiding van onze dirigent Patrick Heckmanns te repeteren.Wij hebben geen open repetitie maar iedereen is altijd welkom om eens te proeven van de sfeer binnen het koor en de soort muziek die wij zingen.Wij doen dit in ons verenigingslokaal der “Sjtee Uul” op de hoek van de Sloterstraat en de Maastrichterlaan in Lauradorp/Landgraaf.

De toegang tot het concert is gratis.  Een vrije gave wordt zeer op prijs gesteld.

U bent van harte welkom. 

Aanvang is om 19.00 uur.  Zaal open 18.00 u.

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.