Landgraaf Koerier

Menu

Bewegingsmanifestatie in wijkpunt De Dormig op zaterdag 25 november van 15.00 tot 20.00 uur:

Bewegingsmanifestatie: Wat beweegt u? Beweeg mee!

Uit onderzoek is gebleken dat inwoners uit de regio Parkstad te weinig bewegen. Dit is tevens één van de oorzaken dat overgewicht vooral in onze regio bij jong en oud een groot probleem is. Bewegen is meer dan alleen maar lichamelijke oefeningen doen. Naast gezondheid zorgt bewegen er ook voor dat we ons geestelijk, fysiek en mentaal goed voelen en hebt vallen te voorkomen. Maar daarnaast zorgt deelname aan bewegingsactiviteiten ook voor de nodige sociale contacten.

Op initiatief van Welsun, Meander, gemeente Landgraaf en Mark Balk Sport, Welzijn en Maatschappij vindt op zaterdag 25 november in wijkpunt “De Dormig” (Op de Heugden 100) een leuke, sportieve, gezellige en laagdrempelige beweegmanifestatie plaatsvinden.

Tussen 15:00 uur en 20:00 uur is er een programma voor jong en oud.

Deze grote Bewegingsmanifestatie is één van de vele activiteiten die vanuit De Dormig worden georganiseerd, waarbij verpleeghuis De Dormig wordt omgevormd tot een wijkpunt voor alle bewoners van de omliggende buurten en van alle leeftijden.

In wijkpunt De Dormig kunnen buurtbewoners deelnemen aan, ideeën aandragen voor en actief mee organiseren aan activiteiten onder de noemer ‘voor buurtbewoners – door buurtbewoners’

Wijkpunt De Dormig is het trefpunt op de grens Schaesberg en Nieuwenhagen, bestemd voor met name de omliggende buurten Kakert, Op de Kamp, Lichtenberg, Dormig en de Streep.

Entree en deelname aan de workshops is gratis. Wij trakteren u op koffie met cake.

Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom op 25 november van harte welkom.

Het adres van wijkpunt De Dormig is: Op de Heugden 100 te Landgraaf.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Miriam Vanhommerig van Meander (tel. nr. 045-5339384) of Jack Zautsen van Welsun (tel. nr. 045-5323636).

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.