Landgraaf Koerier

Menu

C.V. de Spinneköpkes opent seizoen 2017/2018

CV de Spinneköpkes met in haar midden prinses Karin I, zullen op zaterdag 11-11 het nieuwe  carnavalsseizoen gaan inluiden. Maar eerst zullen zij vooraf samen met prinses Karin I gaan genieten van een heerlijk etentje en het glas heffen op een nieuw en bruisend seizoen! Zij hebben er heel veel zin in!

Prinses Karin I heeft nog een heel seizoen voor de boeg met veel  proclamaties, recepties en een keur aan artiesten waar zij met volle teugen samen met haar Spinneköpkes van gaat genieten. Het is voor haar ook nog eens een extra speciaal seizoen. Ze is niet alleen eindelijk prinses van deze geweldige vereniging, maar zij viert dit seizoen ook haar jubileum van 1×11 jaar lid bij C.V. de Spinneköpkes.

De dinsdag voor Carnaval, 6 februari 2018, zullen de Spinneköpkes weer, zoals altijd, hun  Gala-avond presenteren in de Harmoniezaal aan het Sunplein te Nieuwenhagen. De Spinneköpkes zijn al volop met de voorbereiding van dit evenement bezig om er een feestelijke avond van te maken die menig Carnavalist zich nog lang zal heugen.

Tijdens deze Gala-avond zullen de Spinneköpkes, als vanouds, samen met prinses Karin I, een keur aan artiesten presenteren aan het publiek. Deze keer zal er geen nieuwe prinses geproclameerd worden omdat C.V. De Spinneköpkes het seizoen erna weer de eer heeft om een Stadsprinses te proclameren. Tot die tijd zal prinses Karin I  dan ook blijven regeren.

Kaarten voor de Gala-avond zijn vanaf 11 november a.s. à € 16.- per stuk verkrijgbaar of te reserveren bij Bep Spelthaen onder telefoonnummer 045 – 532 12 13 of 0613036646.

Als u deze spetterende avond niet wilt missen, raden wij u aan om zo spoedig mogelijk een toegangskaart te bestellen, zodat we u niet teleur hoeven te stellen want OP=OP!!

We wensen alle Carnavalisten binnen en buiten Landgraaf een schitterend Carnavalsseizoen toe.  C.V. De Spinneköpkes met in haar midden prinses Karin I zullen hier uiteraard met menig sjpass en plezeer hun medewerking aan verlenen.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.