Landgraaf Koerier

Menu

Film ‘Jackie’ in Theater Landgraaf

Jacqueline Kennedy is 34 jaar oud, als haar man- John F. Kennedy- tot president van de Verenigde Staten wordt verkozen. Elegant en stijlvol, wordt ze onmiddellijk een wereldwijd icoon, een van de beroemdste vrouwen ter wereld. Haar intuïtie en smaak op het gebied van mode, kunst en design worden alom bewonderd. Echter, op 22 november 1963 spat de wereld van de First Lady in stukken uiteen. Tijdens de verkiezingstrip naar Dallas, wordt John F. Kennedy vermoord en is Jacqueline in de rouw. Na de moord op haar man worstelt Jacqueline zich door een traumatische periode van rouw met als doel haar geloof terug te krijgen, haar kinderen te troosten en de historische nalatenschap van haar man uiteen te zetten. Natalie Portman overtuigt en verplettert als first lady Jackie Kennedy in de nasleep van de moord op haar echtgenoot.

De film begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 6,-. Reserveren bij Theater Landgraaf: info@theaterlandgraaf.nl of tel. 045-5310929 (ma t/m vr 10-12 uur).

Categories:   Nieuws

Comments

Sorry, comments are closed for this item.