Landgraaf Koerier

Menu

Mike I Hermans nieuwe Prins van Groeët Schaesberg

Zaterdag 18 november 2017 is in het Streeperkruis in Schaesberg Mike Hermans geproclameerd als de nieuwe prins van Groeët Schaesberg. De opening werd gedanst door onze dansgroep Eternity. Als eerste artiesten kwam het duo Sjpringlaevend de zaal opwarmen.  Toen was er een geweldig optreden van de welbekende Parkstad Jôdler. Hierna moest het er toch van komen de abdicatie van de  prins van Groeët Schaesberg Henry I Peters.

Dansmarieke Dorinda Pinxt danste nog een keer voor prins Henry I.  Prins Henry I is als prins tijdens de vasteloavend altijd voorop gegaan en heeft het geweldig gedaan . Prins Henry I begon zijn regeer periode met jeugdprins Tim I  en hierna met jeugdprins en zijn zoon Luc II en het waren geweldige tandems voor de vasteloavend. We bedanken natuurlijk ook zijn lieftallige vrouw Suzan en zijn dochter Emma.  Henry I heeft te kennen gegeven lid te worden van d’r Schaesbergse Vasteloavends Verein. Hartelijk welkom en  hij wordt ook lid van de Prinse Road Schaesberg. Toen was het de beurt aan GAAAS!!! en dat was een geweldig optreden en na een geweldige proclamatie act sprong Mike Hermans te voorschijn als de nieuwe heerser van Groeët Schaesberg. Mike is geboren op 30 mei 1993 in Brunssum. Mike is sinds 2012 lid van d’r Schaesbergse Vasteloavends Verein en heeft een zus het wel bekende  dansmarieke Vienna. Zijn ouders Paul en Miriam zijn ook betrokken bij d’r SVV waar Paul  ook raadslid is. Mike woont samen met zijn vriendin Romana Schmets en ze hebben een hondje namens Miro. Mike werkt bij BCT in Landgraaf . Zijn hobby’s zijn Roda jc, Formule 1 met speciaal Max Verstappen en Mike is ook DJ.   Hij is lid van  de Vriendenkring de Concurrent. Na de installatie van Mike tot prins van Groeët Schaesberg danste zijn zus dansmarieke Vienna Hermans haar nieuwe dans. Na de prinsendans stortte prins Mike I zich  in het feestgedruis en nam alle felicitaties in ontvangst.

De receptie van prins Mike I is op zondag 7 januari 2018 in het Streeperkruis aanvang 11.11 uur.

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.