Landgraaf Koerier

Menu

Olympia succesvol op plaatsingswedstrijd groepsspringen in Heerenveen

In het weekend van 4 november reisde een achttal gymnasten en twee trainsters af naar het verre Heerenveen om zich te plaatsen voor het NK groepsspringen. Ze namen deel in de categorie Dames jeugd B. De verre reis was de dames gelukkig niet in de ‘springbenen’ gaan zitten! Ze plaatsten zich op alle toestellen voor het NK, met een tweede plaats op  minitrampoline en twee eerste plaatsen op airtrack en minitrampoline-pegasus. Op het NK turnen de dames bijna een thuiswedstrijd. Het vindt namelijk plaats op 9 december in Sittard. Een kippeneindje voor hen die het Olympiateam wil komen aanmoedigen! Maak die vlaggen dus maar klaar om te komen supporteren! Dames en trainsters Susan Quaedflieg en Wendy  Hendriks, van harte gefeliciteerd met het schitterende optreden in Heerenveen en alvast veel succes op 9 december in Sittard.

 Foto:  Het achttal dat zich in Heerenveen plaatste voor het NK.  

V.l.n.r: Alisha, Naomi, Meike, Tessa, Renée, Anoek, Mila en Caris

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.