Landgraaf Koerier

Menu

Oost Frankrijk, van noord naar zuid  

Elke plek in Frankrijk met z’n rijkdom aan natuur, cultuur en historie, vormt een levenslang decor voor boeiende en afwisselende vakanties. In deze multivision-overvloeishow over dit prachtige land, bezoeken we het oostelijke gedeelte van Frankrijk, van noord naar zuid, van hoog naar laag!  U zult zien en horen hoe verrast en geboeid we hebben gekeken naar de mens, zijn cultuur en de natuur in deze fantastische en contrastrijke streek! De “Route des Vins” in de Elzas, waar charmante dorpjes de bezoeker uitnodigen om hun geurige wijnen te ontdekken. De opzienbarende Alpenreuzen imponeren met indrukwekkende panorama’s in alle jaargetijden. De Camargue roept beelden op van sneeuwwitte paarden en sierlijke roze flamingo’s op goudkleurige watervlakten. De met flonkerende zandstranden en weelderige plantengroei pronkende mondaine badplaatsen aan de Côte d’ Azur. Steden, zoals b.v. het elegante, pauselijke Avignon, Straatsburg met zijn kathedraal uit geel-rode zandsteen, het hertogelijke Nancy, het waterrijke oude Annency en Marseille met zijn pittoreske “vieux port”, geven het geheel een passende omlijsting!

Donderdag 23 november en vrijdag 24 november is de première van de multivision- overvloeishow van Guus en Martina Reinartz in het Streeperkruis in Landgraaf.

De voorstelling heet; Oost Frankrijk van noord naar zuid. De kaartjes kosten € 8,00 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Hendriks Schoenmode en Wandelsport, Heerlenseweg 34 in Landgraaf.

De voorstelling begint om 20.00u.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.