Landgraaf Koerier

Menu

Rotonde geadopteerd

De rotonde aan de Heerlenseweg-Melchersstraat is onlangs geadopteerd door las -en constructiewerkbedrijf Dörenberg Horse Products & Construction, gevestigd aan Havik 1 op industrieterrein Abdissenbosch.

U kunt als Landgraafse ondernemer (de binnencirkel van) een rotonde ‘adopteren':  als u zorgt voor de inrichting en het onderhoud van de binnencirkel van een bepaalde rotonde, mag u hierop als tegenprestatie aan de kanten van de invalswegen reclameborden plaatsen.

Er zijn nog twee rotondes beschikbaar, Einsteinstraat/hoek Hoofdstraat en Einsteinstraat/hoek Melchersstraat. Interesse? Neem dan contact op met de gemeente via telefoonnummer 14 045 of kijk op www.landgraaf.nl bij Dienstverlening/Ondernemen/Rotonde adopteren.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.