Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligersdag

Op 7 december 2017 is het weer Nationale Vrijwilligersdag. Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk in onze huidige samenleving. Zij leveren namelijk belangrijk en waardevol werk dat zij vrijwillig, kosteloos en volkomen belangeloos verrichten voor onze medemensen.

Ook dit jaar wil de gemeente Landgraaf via de vrijwilligerscentrale van Welsun de Landgraafse vrijwilligers, eventueel samen met hun partner, weer danken voor hun werk en hen van harte uitnodigen om deze feestdag samen met ons te vieren!

De feestavond wordt gehouden in Sporthal Strijthagen. Het programma begint om 19.00 uur, de zaal zal open gaan om 18.30 uur. Een gevarieerd aanbod aan artiesten zal tijdens deze avond voor de vrijwilligers optreden.

Ben jij een actieve Landgraafse vrijwilliger? Dan ben jij van harte uitgenodigd. Let op: de inschrijfprocedure is veranderd ten opzichte van voorgaande jaren. Zonder entreekaart is geen toegang meer mogelijk tot het feest! Voor meer informatie en de inschrijfprocedure kijk op: http://www.welsun.nl/vrijwilligersdag-2017

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.