Landgraaf Koerier

Menu

Zwemmers Zwemsport Parkstad schitteren op Limburgse kampioenschappen

Tijdens het 1e weekend van de Limburgse zwemkampioenschappen hebben de zwemmers van Zwemsport Parkstad zich weer laten gelden.
De zwemcombinatie uit Landgraaf, Brunssum en Kerkrade pakte 19 Limburgse titel en daarnaast nog diverse zilveren en bronzen medailles.
Vincent de Munter was individueel het meest succesvol met 4 titels, Britt van den Boom en Carolien Beckers pakten beiden 3 gouden medailles en Jasper Thomas won 2 afstanden. Enkele titels waren er voor Quinty Rouschop, Dario van Hulst, Esmee Lanckohr, Daan Jente en Lars van der Haijden en met de estafettes werd er ook 3 maal als 1e aangetikt.
De ploeg leidde daarmee op overtuigende het medailleklassement na weekend 1.
Naast deze Limburgse kampioenen kwamen er nog diverse zwemmers bijzonder sterk voor de dag. Zo won Raphaël Krichel diverse medailles na indrukwekkende persoonlijke records en waren ook Demi van Hulst, Cas Louwarts en Kyanie Blom op het podium te bewonderen.
De prognoses voor het 2e weekend van de Limburgse kampioenschappen zijn ook bijzonder goed.

Wil jij ook opgeleid worden bij Limburgs beste en leukste vereniging? Mail dan naar info@nimolandgraaf.nl of zc.zsparkstad@gmail.com . Kinderen meteen B-diploma zijn van harte welkom!

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.