Landgraaf Koerier

Menu

Dag van de ondernemer

Trots op een groeiend en bloeiend Limburg, economisch sterk en klaar voor de toekomst was de reden van MKB LIMBURG i.s.m. MKB PARKSTAD om een aantal ondernemers uit de Parkstad gemeenten in het zonnetje te zetten.

Voor Landgraaf ging MKB bestuurder samen met de ambtenaar economische zaken Ed Claessen (nam de honneurs waar van MKB bestuurder Robert Beckers) naar de Rudy’s om hun als startende ondernemers met een nieuw modern concept te verrassen en te complimenteren met hun positieve inbreng in het Schaesbergse Centrum. Jeurissen elektrotechniek werd ook beloond vanwege hun staat van dienst en vakmanschap, waarbij ook een nauwe band zichtbaar is voor de Landgraafse gemeenschap en verenigingen.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.