Landgraaf Koerier

Menu

Herenkapsalon Harry Senden Sponsort BC Trilan 3

Het nieuwe competitieseizoen bij badmintonclub BC Trilan is inmiddels al in volle gang en alle teams spelen daarbij in het nieuwe clubtenue. Trilan 3 speelt in de derde divisie, afdeling 1. Het nieuwe tenue is mede mogelijk gemaakt door de nieuwe sponsor, Herenkapsalon Harry Senden, gelegen aan de Hoogstraat te Landgraaf. Op zondag 19 november was er de officiële overhandiging van het wedstrijdshirt (inclusief het sponsorlogo) aan Harry Senden.

Herenkapsalon Harry Senden, centraal gelegen aan de rotonde bij sporthal In de Bende, is eenmanszaak en richt zich uitsluitend op de verzorging van mannelijke klanten van alle leeftijden. De kapsalon, opgestart in mei 2005, was in het verleden al als sponsor verbonden aan het internationale Trilan Tournament. Met inmiddels ruim veertig jaar ervaring in het kappersvak, komen de klanten niet alleen uit Landgraaf maar ook uit de rest van de regio Parkstad. Harry Senden werkt uitsluitend volgens afspraak en zowel het knippen van moderne als klassieke modellen staan op het menu. Bij binnenkomst staat de koffie natuurlijk al klaar. Bel snel voor een afspraak, 045-5330559.

Na de officiele overhandiging was het tijd voor de thuiswedstrijd van Trilan 3. Zij wisten deze wedstrijd met een 6-2 overwinning af te sluiten. Op dit moment staan zij op de 3e plek. Het team wordt vertegenwoordigd door Martijn Ploum, Luuk Ritzen, Lars Frings, Mirella Haartmans, Nathalie Cremers-Scholtes en Bianca Meijer.

Foto vlnr:

Martijn Ploum, Luuk Ritzen, Harry Senden, Harry Peulen, Lars Krings, Bianca Meijer, Nathalie Cremers-Scholtes, Mirella Haartmans

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.