Landgraaf Koerier

Menu

Jennifer 1e Paulus Prinses bij de Pänkes

Op zaterdag 25 november 2017 is Jennifer Paulus in een overvolle en gezellige Residentie geproclameerd als Prinses Jennifer l van CV de Pänkes. Voordat het echter zo ver was konden de bezoekers van een gevarieerd programma genieten. Optredens waren er van de Buksesbumkes en een acrobatische act van GV Olympia. Tussen deze twee optredens was er het emotionele moment voor Prins Richard l om af te treden. Met tranen in de ogen nam hij afscheid als Prins Richard l . Hij heeft een geweldig seizoen gehad. Daarna werd hij opgenomen in het Gilde van de Oud-Prinsen. Na deze protocollaire momenten was het tijd voor de act: “de vrienden van CV De Pänkes Live” waarbij diverse leden van de vereniging muziek van bekende Nederlandse artiesten ten gehore brachten. Op het einde van de act stond ze er opeens. Jennifer Paulus, 25 jaar. Dit seizoen zal zij als Prinses Jennifer l door het leven gaan. Het carnaval zit haar in het bloed en is van huis uit meegegeven. Haar opa Wiel Smeets was in 1984 Stadsprins van Landgraaf en haar vader John Paulus was Stadsprins van Landgraaf in 1994. Haar hobby’s zijn: GV Olympia waar zij trainster is, zwemmen, duiken en relaxen. In het dagelijks leven werkt ze bij Topvintage in Kerkrade. Na haar installatie als Prinses van de Pänkes werd haar de nieuwe scepter overhandigd. Een pronkstuk waar de vereniging trots op is. Prinses Jennifer l zal tijdens het seizoen bijgestaan worden door de adjudanten Roger Huijnen en Jessica Paulus. Op vrijdag 5 januari 2018 houdt Prinses Jennifer l haar receptie

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.