Landgraaf Koerier

Menu

Jubileumavond bij St. Paulus

Op zaterdag 18 november stonden weer een groot aantal jubilarissen in het zonnetje bij Fluit- en Tambourcorps St. Paulus. Maar liefst negen muzikanten werden deze avond gehuldigd vanwege het tienjarig lidmaatschap bij de vereniging. Opvallend en bijzonder aan deze huldiging waren de vele familieleden die allemaal al lange tijd lid zijn van St. Paulus. Elvira en Guido Ortmans, Ivonne en Joyce Kooiman, Ger en Britt Schrijvers en Chantal en Lars Ooijen mochten allemaal bij elkaar het bronzen speldje van de Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie (KNMO) opspelden. Ook Bert Huiting kreeg het bronzen speldje voor zijn tienjarig lidmaatschap, eerder dit jaar stonden zijn zoons ook al in het zonnetje vanwege het tienjarig jubileum bij de vereniging.

Naast de jubilarissen met een tienjarig jubileum werden nog drie leden in het zonnetje gezet. Judith Jansen ontving het zilveren speldje omdat zij 25 jaar muzikant is. Jolanda van der Leegte werd gehuldigd omdat zij 40 jaar muzikant is en ontving een gouden speldje. Het gouden speldje met een briljantje was weggelegd voor Martin van der Hoek, de vader van Jolanda, die maar liefst 50 jaar muzikant is.

 

St. Paulus feliciteert al haar jubilarissen! Wil jij ook muzikant worden bij een leuke muziekvereniging? Kom dan eens een kijkje bij onze repetities nemen. Meer informatie vind je op www.stpaulus.nl.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.