Landgraaf Koerier

Menu

Kom naar het Mens Ontwikkel Bedrijf!

Het Mens Ontwikkel Bedrijf (voorheen Gemeentelijk Werkbedrijf Landgraaf) nodigt iedereen uit voor de opening op dinsdag 5 december van 14.00 uur tot 17.00 uur. Het Mens Ontwikkel Bedrijf ‘ontwikkelt mensen’, dat wil zeggen dat kandidaten zich ontwikkelen vanuit een uitkeringssituatie naar een betaalde baan. Dat doen ze niet alleen in het nieuwe pand, maar ook bij lokale ondernemers en vrijwilligersorganisaties. U kunt een kijkje nemen in het nieuwe gebouw aan de Marconistraat 13 in Landgraaf en met eigen ogen zien wat het Mens Ontwikkel Bedrijf voor kandidaten betekent. Iedereen is welkom. Aanmelden voor de opening op 5 december is niet nodig.

Werkgeversbijeenkomst op 6 december

Wilt u weten wat het Mens Ontwikkel Bedrijf voor u als ondernemer of organisatie in Landgraaf kan betekenen? Dan bent u ook welkom op de Werkgeversbijeenkomst op 6 december van 19.00 tot 22.00 uur. Aan de hand van presentaties en interviews leert u het bedrijf kennen. Bovendien is er gelegenheid om te netwerken met collega-ondernemers.

Hiervoor moet u zich wel aanmelden via de link op de website van het Mens Ontwikkel Bedrijf (www.landgraaf.nl/Gemeentelijke informatie/Mens Ontwikkel Bedrijf). Aanmelden kan tot en met vrijdag 1 december.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.