Landgraaf Koerier

Menu

Krismis i Woabich

De ondernemers van Waubach zijn er klaar voor! Na de Halloween en de Sinterklaasactie is het weer tijd voor onze succesvolle Kerstactie.

Iedere kassabon die u ontvangt bij een van de deelnemende ondernemers kunt u verzamelen in de speciale kerstenvelop. De inhoud van iedere envelop moet minimaal € 100,- aan kassabonnen zijn. De actie loopt tot 31 december 12.00 uur. Uit alle ingeleverde enveloppen worden 19 winnaars gehaald, deze krijgen telefonisch bericht en kunnen op donderdag 4 januari tijdens onze gezellige Nieuwjaarsborrel de prijzen in ontvangst nemen. Iedere winnaar krijgt zijn/haar aankoopbedrag in cadeaubonnen terug.

En er is nog een waanzinnige extra prijs!

Op 17 december is koopzondag in ons winkelcentrum de Kerstman zal er dan ook zijn en er staan diverse kerstkraampjes met vers gebakken wafels en glühwein. De ondernemers van Waubach doen natuurlijk hun best om hun klanten extra te verwennen. Kom gezellig shoppen want het wordt weer heel gezellig!

De Waubachgroep die aan ons evenement deelneemt zal ook weer de handen uit de mouwen steken. Wij als ondernemers zijn heel blij met deze geweldige Waubach fans.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.