Landgraaf Koerier

Menu

Landgraaf Optoch2018: hartendief

Sinterklaas is amper het land uit en de eerste kerstlampjes sieren de huizen en de tuinen al; toch zijn er mensen die al verder vooruitkijken… Over een maand of twee is het immers alweer carnaval en daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn. Inmiddels hebben we in Landgraaf kennisgemaakt met het allereerste Stadsprinsenpaar: Perry en Claudia. Zij zullen de vasteloavendsgekke in onze gemeente dit jaar voorgaan tijdens de drei döll daag.

Als u ze al niet eerder bent tegengekomen, dan zult u ze zeker zien als de finale-act in de grote Landgraaf Optoch op carnavalsdinsdag, 13 februari. En omdat dat nou net de dag vóór Valentijnsdag is, trekt de optocht onder het toepasselijke motto: ‘Murge bist du miene sjats, mèr vandaag han ich ee Optoch-hats!  Natuurlijk verwacht het optochtcomité de nodige toespelingen op het motto; we houden ons hart vast voor de originele uitbeeldingen… Maar zolang de jury er geen hartkloppingen van krijgt, zal het wel allemaal goed komen…

Zoals u gewend bent, zal ook de optocht van 2018 weer garant staan voor veel ‘sjtimmung en sjpass’. De aanmeldingen stromen alweer binnen, maar ook dit jaar is nummer 111 het hoogste nummer en dus gereserveerd voor het hooglustige paar. Aanmelden kan alleen via de welbekende site www.landgraafoptoch.nl. Als u regelmatig op de hoogte gehouden wilt worden van de laatste optocht-nieuwtjes, like dan onze Facebook-pagina.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.