Landgraaf Koerier

Menu

Landgraafs Mannenkoor St. Joseph in de BrikkeOave Brunssum

Op zaterdag 16 december a.s. verleent het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph medewerking aan het jaarlijkse Kerstconcert van het Brunssums Mannenkoor. Samen vormen zij een mannenkoor van zo’n 90 à 100 zangers met een prachtige sound. Het concert vindt plaats in de BrikkeOave te Brunssum en begint om 20.00 uur. Beide mannenkoren zijn in het gezelschap van het Jong Nederlands Blazers Ensemble. Dit ensemble bestaat uit tien zeer getalenteerde musici van de Nederlandse conservatoria en is een van de jong talent-ensembles van het Nederlands Blazers Ensemble. Zij zullen op een geheel eigen wijze invulling geven aan dit concert. Zij musiceren zowel zelfstandig tijdens intermezzo’s en ook begeleiden zij bij enkele stukken het koor. Pianist  Gerald Wijnen geeft extra kleur aan dit concert. Solisten de tenoren Jan van Hattum en Fons Handels laten u genieten met hun muzikale inbreng. De algehele muzikale leiding is in handen van dirigent Jules Luesink. Het concert heeft een doorlopend karakter in een sfeervolle kerstbeleving. Nadat de laatste klanken van dit concert zijn weggestorven, gaat het JongNBE beneden in de foyer van de BrikkeOave verder voor een gezellige nazit. Entree voor dit kerstconcert is € 17,50 inclusief een consumptiebon. Kaartverkoop via: secretaris@brunssumsmk.nl en/of aan de kassa.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.