Landgraaf Koerier

Menu

Nieuwjaarsconcert Harmonie Laura zondag 7 januari 2018 i.s.m. Die Altböhmischen

Nu het jaar wederom ten einde loopt, kijken we met veel genoegen terug op 2017. We begonnen het jaar jubileumjaar reeds op 10 december 2016 met ‘”December Feel” ism Guido Dieteren, zodoende hadden we in januari van 2017 geen nieuwjaarsconcert. Maar gedurende 2017 hadden we natuurlijk diverse mooie muzikale hoogtepunten zoals recent ons themaconcert “USA Music & Bites” ism Serge Gulickers en Hub Nickel, wat wederom een groot succes was.

Op zondag 7 januari 2018 om 14.00 uur (zaal open 13.30 uur), starten we het jaar weer met ons alom bekende nieuwjaarsconcert o.l.v. dirigent Patrick Letterle. Tijdens dit evenement willen we het publiek steeds verrassen met een andere muziekstijl. Wij denken dat we er dit keer zeker in geslaagd zijn met het orkeset “Die Altböhmischen”. Laat u deze middag verrassen door de diversiteit aan mooie muziek met soms een knipoog!

Dit geheel vindt plaats in het verenigingslokaal van Harmonie Laura, in de huiskamer van Lauradorp, en wel in Gemeenschapsghuis D’r Sjtee Uul..

Mocht u graag samen met uw partner, familie of vrienden willen naar dit bijzondere concertmiddag willen komen, dan kunt u kaartjes  verkrijgen op de volgende voorverkoop adressen:

  • Kapsalon Smeets, Pastoor Scheepersstraat 12B te Landgraaf
  • Gemeenschaphuis d’r Sjtee Uul, Sloterstraat 86 te Landgraaf

De kaartjes kosten in de voorverkoop €4,00.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.