Landgraaf Koerier

Menu

Ondernemersdag Heerlen-Landgraaf  2017 een succes

Angelique Rekers-Vosseberg heeft letterlijk haar nek uitgestoken door een voormalige watertoren in Rimburg om te toveren tot een uitkijktoren met een brasserie. Door aanleg van nieuwe natuur en 

wandelpaden is dit “nieuwe” toe-

ristische pareltje niet meer weg te denken als toeristische bestemming.

Tijdens de tweede versie van de Ondernemersdag Heerlen Landgraaf, dit jaar bij Wereldtuinen Mondo Verde, luisterden 180 ondernemers uit beide gemeente naar gastsprekers over nieuwe kansen voor Leisure.

Wethouders Martin de Beer van Heerlen en Ramon Lucassen van Landgraaf gaven een toelichting op de geslaagde transformatie van een voormalig mijngebied tot een toeristische topregio. De gastsprekers, gedeputeerde toerisme Eric Geurts, professor Gert–Jan Hospers, van de Universiteiten Radboud en Twente, Anya Niewierra, directeur VVV Zuid–Limburg complimenteerden Heerlen en Landgraaf met de bereikt resultaten en maakten hun visie kenbaar ten aanzien van nieuwe kansen voor Leisure.

Tijdens de workshops werden de thema’s toerisme toekomstbestendig, citymarketing en nieuwe kansen voor de horeca door cultuur, nader toegelicht Een aantal bezoekers bezocht de Wereldtuinen Mondo Verde.

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.