Landgraaf Koerier

Menu

Succesvolle werkgeversbijeenkomst Mens Ontwikkel Bedrijf

De Werkgeversbijeenkomst van het Mens Ontwikkel Bedrijf van woensdag 6 december was een succes. Lokale werkgevers en organisaties, die verantwoord willen investeren in mensen, konden kennis maken met de manier van werken van het bedrijf. De ontwikkelcoaches van het bedrijf werden geïnterviewd over de fasen die de kandidaten doorlopen en hoe ze geholpen worden om vanuit een uitkering weer ‘arbeidsfit’ te worden. In eerste instantie intern binnen het bedrijf, maar daarna met behulp van diezelfde lokale werkgevers en organisaties. Een werkgever, die al jaren kandidaten in zijn bedrijf aan het werk heeft, kwam aan het woord en vertelde over de samenwerking met zowel kandidaat als werkgever.

Bovendien was er veel waardering vanuit de zaal voor de oud-kandidaat van het Mens Ontwikkel Bedrijf die zijn eigen verhaal vertelde. Met steun van een van de ontwikkelcoaches heeft hij zich ‘ontwikkeld’ vanuit een bijstandsuitkering naar een betaalde baan. Iets om trots op te zijn. Hij riep de aanwezige werkgevers en organisaties op om mensen een tweede kans te geven, zodat andere kandidaten hetzelfde kunnen ervaren. Meer informatie over het Mens Ontwikkel Bedrijf vindt u op www.landgraaf.nl/Mens Ontwikkel Bedrijf.

Foto: Overzicht wergeversbijeenkomst MOB

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.