Landgraaf Koerier

Menu

Uitvoering Levend Kerstspel en uitdelen Vredeslicht

Op zaterdag 23 december om 19.00 uur zal er op het terrein van Op de Bies, gelegen aan de Hereweg te landgraaf, weer het Levend Kerstspel ten uitvoer worden gebracht. Op deze wijze willen we u graag in de stemming gaan brengen voor de komende kerst. Dit tweejaarlijkse terugkerend evenement bestaat uit een opvoering van het kerstverhaal vóór en door de inwoners van Landgraaf en omstreken. Ook dit jaar zullen er weer tal van echte dieren en zelfs een heuse kameel, als ook een herder met een kleine kudde schapen mee spelen. Ruim 70 vrijwilligers hebben zich bereid gevonden om aan dit spel mee te spelen. De uitvoering wordt gehouden op het terrein van de kinderboerderij van Op de Bies aan de Hereweg in Nieuwenhagen. U kunt het terrein het beste bereiken door de Delleweg naar beneden te lopen en vervolgens de parkeerplaats van Op de Bies op te gaan. U komt toch zeker ook kijken !

Na afloop bent u in de gelegenheid om het vredeslicht aan te steken. Een aantal Landgraafse Scouts van de groepen St. Tarcisius, Pioniers Oude Mijnstreek en Pius XII reizen elk jaar weer af naar Utrecht, om daar dit vlammetje, welk jaarlijks in Bethlehem wordt ontstoken en  per vliegtuig over de gehele wereld wordt verspreid, op te halen voor Landgraaf. Deze Scouts willen deze oceaan van licht voortzetten in Landgraaf en de wijde omgeving op weg naar een klein beetje meer vrede en vriendschap. Mocht u ook het Vredeslicht in huis willen halen, neem dan zelf een kaars of lampje mee zodat u na afloop van de uitvoering van het Levend Kerstspel het lichtje mee naar huis kunt nemen.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.