Landgraaf Koerier

Menu

Vredeslicht Landgraaf  2017

Het Vredeslicht zal dit jaar op zaterdag 23 december en na verwachting om 16:30 Landgraaf binnen gebracht worden.

Dit jaar zal de binnenkomst van het Vredeslicht anders verlopen dan dat u van ons gewend bent.
Onze Vredeslicht kinderen zullen vanaf het station in een fakkeltocht naar Op de Kamp trekken. Onderweg zullen steeds meer fakkels ontstoken worden aan het Vredeslicht.
De route van deze fakkeltocht is als volgt.

Vanaf station Landgraaf lopen de scouts richting de Dormigstraat. Van hieruit lopen ze de volgende route: Dormigstraat, Op de Heugden, Graafstaat, Heggenstraat. Steken de Beethovensingel over, Bachlaan en zo richting Raadhuisplein.

Wij zouden het dan fijn vinden als er langs deze route ook mensen staan en vervolgens met ons verder mee trekken naar Op de Kamp. Kunt u niet langs de route staan? Dan bent u van harte welkom op het Raadhuisplein.

Als u komt en het Vredeslicht mee naar huis wilt nemen vergeet dan uw lantaarntje niet!

Op kerstavond zal het Vredeslicht tevens binnengebracht worden in de gezinsmis van de Heilige Familiekerk (Veldstraat 23 Lichtenberg) om 17.30uur, waar tevens de levende kerststal te bewonderen is. Om 19.00 uur in de gezinsmis van H.H. Petrus & Paulus kerk aan het Kerkplein in Schaesberg, Om 19.30uur bij de Nachtmis van de Heilig Hart van Jezus kerk aan de Hoogstraat  te Nieuwenhagerheide. En om 24.00uur de nachtmis bij de Kapel in het bos aan de Kleikoeleweg. 

 VREDE maak je niet alleen, VREDE maak je samen!

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.