Landgraaf Koerier

Menu

A True Steely Dan Experience

De New Yorkse band Steely Dan beleefde eind jaren-70 de grootste populariteit met nummers als Rikki Don’t Lose That Number, Do It Again en Reelin’ In the Years. De harmonieën en jazzy, poppy soulgrooves zijn sinds die tijd alleen maar geraffineerder geworden. Je kunt zeggen dat Steely Dan het huidige muzieklandschap flink heeft beïnvloed.

Heel dicht bij ‘the real thing’

De formatie van muzikale genieën Donald Fagen en Walter Becker tourde nog tot mei 2017. Met het overlijden van Walter Becker in september 2017 is de hoop om de band ooit nog live te zien definitief vervlogen. Steely Fan geeft je de mogelijkheid om heel dicht bij ‘the real thing’ te zijn.

Beleef het mee

3 Februari 2018 staat deze muziekvoorstelling in Theater Landgraaf. De band heeft duidelijk veel plezier met dit repertoire en dat voel je als publiek. Laat je meenemen voor een ‘True Steely Dan Experience’.

Steely Fan brengt het onnavolgbare Steely Dan adembenemend dichtbij”.

 3 februari 2018, Theater Landgraaf. Aanvang 20.30 uur, € 15,00

reserveren via info@theaterlandgraaf.nl

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.