Landgraaf Koerier

Menu

KYLE I WELS NIEUWE JEUGDPRINS VAN GROEËT SCHAESBERG 2018

Zondag 21 januari 2018 is in het Streeperkruis Kyle Wels geproclameerd als de nieuwe jeugdprins Kyle I van Groeët Schaesberg. Het comité Sjeeter Kinger Carnaval had weer een geweldig programma samengesteld. Dansmarieke Alice de Ruiter opende de middag met een geweldige dans.  Na dit dansgeweld was er een optreden van sjpasskapel Mit De Moel D’r AA.  Na dit optreden moest jeugdprins Luc II Peters  zijn regeringsjaar te beëindigen. Jeugdprins  Luc II heeft met  zijn  vader en prins Henry I  I en prins Mike I een geweldige tijd gehad en ontelbare activiteiten bezocht waar hij altijd voorop ging. D’r Schaesbergse Vasteloavends Verein zijn Luc en zijn ouders Henry en Suzan en natuurlijk zijn zus Emma veel dank verschuldigd want ze waren echte ambassadeurs van de kinder carnaval. Dansmarieke Dorinda Pinxt danste nog een keer voor Luc.  Ex jeugdprins Luc is toegetreden tot het gilde van oud jeugdprinsen. Hierna was een optreden van buute redner Niels Sievers. Hierna zong Dylano Driessen de zaal plat. De spanning werd voelbaar en  na een geweldige proclamatie act stond Kyle Wels op het podium. Kyle is geboren op 3 augustus 2005 en zijn ouders zijn Jos  en Daniella Wels. Kyle I woont  Op de Heugden 30  en zit op het Eijkhagen college. Kyle heeft 3 broers  Dennis, Mitchel en Collin en een zus Shawna.  Zijn grote hobby is voetballen bij  vv Schaesberg en doet graag zingen . Na alle plichtplegingen danste Vienna Hermans voor de kersverse jeugdprins wat zeer in de smaak viel bij Kyle I. Dit seizoen gaat Kyle I samen met  prins Mike I van Groeët Schaesberg  de carnavalskar trekken  en ze hebben er alle twee veel zin in.

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.