Landgraaf Koerier

Menu

Succesvol verloop Frits Schrouff Boarding Soccer Toernooi

In de Landgraafse sporthal Strijthagen vond van 27 december 2017 tot en met 3 januari 2018 de 1e editie van het Frits Schrouff Boarding Soccer Toernooi plaats. In tegenstelling tot het traditionele zaalvoetbal staat er bij boarding soccer een wand rondom het speelveld dat bij het spel betrokken wordt. Omdat de bal niet meer uit kan rollen, wordt het tempo hoger en ontstaan er meer kansen om doelpunten te maken. Aan dit toernooi namen meer dan 150 teams deel van een groot aantal voetbalverenigingen uit Landgraaf, de omliggende regio alsmede zelfs uit Duitsland.  In de ochtend- en middaguren werd er door de jeugd gevoetbald, in de avonduren mochten seniorenteams hun voetbalkunsten vertonen. De organisatie van dit toernooi lag in handen van een aantal jeugdige kaderleden van de voetbalvereniging Schaesberg.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.