Landgraaf Koerier

Menu

Top-Karwei sponsort Trilan 6!

Op 19 November was onze grote sponsordag waarop Top-Karwei was uitgenodigd om het eerste shirt met logo in ontvangst te nemen. Ze maakten kennis met de spelers in het team en konden daarna nog genieten van enkele mooie wedstrijden waarin BC Trilan 6 het opnam tegen BC Victoria 3. Deze dag werd met een prachtige 8-0 overwinning afgesloten!

Trilan 6 speelt dit jaar in de regiocompetitie afdeling 2. BC Echt 2 en BC Rally 2 zijn om dit moment de grootse concurrent met Trilan 6 op een derde plek met 1 wedstrijd minder gespeeld dan BC Rally 2.

De sponsor van dit team is voor BC Trilan een oude bekende. Pierre Smeijsters sponsort al jarenlang BC Trilan en zijn zoon Jimmy speelt dan ook in dit team. Naast Jimmy Smeijsters spelen ook Mike Mesicek, Pim Rutten, Memee Jurgen, Maud Overtoom en Beau Ritzen voor Trilan 6.

Top-Karwei heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en vormgeven van tuinen. Samen met de klant zorgen zij ervoor dat uw tuin eruit komt te zien als een levend schilderij. Een prachtig plaatje! Top-Karwei is gevestigd op de Reeweg te Landgraaf.

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.