Landgraaf Koerier

Menu

Bestuurswisselingen bij het Landgraafs Mannenkoor St. Joseph

Tijdens de algemene ledenvergadering van het Landgraafs Mannenkoor  St. Joseph op 28 januari jl. hebben de leden hun vertrouwen uitgesproken in het voorzitterschap van Hans Erfkemper. Begin 2015 stelde voormalig voorzitter Fred Vondenhoff zich na 15 jaar voorzitterschap niet meer beschikbaar. Aangezien het echter moeilijk was om een opvolger voor hem te vinden, is hij nog tot medio 2017 interim-voorzitter geweest. In juni 2017 was Hans Erfkemper, al enkele jaren actief lid en bestuurslid van het koor, in voor de rol van voorzitter en werd hij unaniem door de leden als zodanig gekozen. Tijdens de afgelopen jaarvergadering werd het vertrouwen in Hans als voorzitter nog eens door de leden bekrachtigd. Ook secretaris Jan Reinders werd tijdens deze  jaarvergadering herkozen. De rol van penningmeester wordt sedert 2017 ingevuld door Ron Robberts, die het stokje toen overnam van Jos Meens. Het dagelijks bestuur van het LMK is hiermee weer volledig op sterkte. Het bestuur wordt verder gecompleteerd met de bestuurders Jos Meens, Sjef Vanderheijden, Frans Essers en Fred Vondenhoff.

Bent u geïnteresseerd in het Landgraaf Mannenkoor, bezoek dan de website www.landgraafs-mannenkoor.nl of bezoek vrijblijvend een repetitie. Deze wordt gehouden op donderdag van 19:15 uur tot 22.00 uur in het MFC An d’r Put te Waubach.

Categories:   Algemeen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.