Landgraaf Koerier

Menu

Grappige drielingzussen maken comeback

Theatermakers Miriam en Carla Wijnen spelen op vrijdag 23 februari 2018 een grappige en muzikale voorstelling in Theater Landgraaf na een pauze van enkele jaren. Intensieve zorg vertraagde de opmars van de talentvolle dames, die diverse cabaretprijzen wonnen. Nu zijn ze terug met een voorstelling vol dialogen, grappen, typetjes en muziek met als aanleiding een aanbouw voor drie speciale dochters en een nog meer bijzondere zoon. Dating, zorg, vrijwilligers, oliebollen, care- en contactclowns, alles komt langs in deze humorvolle voorstelling, waarin de zussen zichzelf niet sparen.

Echo

De voorstelling bevat hier en daar een echo uit hun leven als moeder en tante van een jongetje met meervoudige beperking. De intensieve zorg dwong de zussen tot een stap terug in de theaters. Ze maakten maatwerk voor bedrijven en werkten lokaal in Noord-Limburg.  ‘In 2018 gaan we de kleine theaters in, daar verheugen we ons enorm op. Theater Landgraaf is een fijne plek waar we in september 2017 al een preview speelden.’

Talent

De zussen verzilverden hun talent met o.a. Persoonlijkheidsprijs studenten cabaretfestival Groningen, het winnen van de Pythische Spelen en een finaleplaats op Cameretten. In hun nieuwe programma tonen ze wat ze in huis hebben.

Vrijdag 23 februari in Theater Landgraaf

Aanvang: 20.00 uur

Entree: € 10,-

Reserveren: www.theaterlandgraaf.nl

info@theaterlandgraaf.nl

theaterbureau: ma t/m vr 10-12 uur: tel. 045-5310929

 

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.