Landgraaf Koerier

Menu

Intergarde bewaking en beveiliging sponsort kampioenen Trilan 1 en handhavers Trilan 2!

Wat een prachtige weekenden heeft BC Trilan achter de rug! Eerst verzekerde Trilan 11 zich al van het kampioenschap en de week daarop Trilan 10. Na deze geweldige resultaten volgde Trilan 1 die kampioen werden in de tweede divisie afdeling 2, met een ruime voorsprong op alle tegenstanders. Als kers op de taart wist ook Trilan 2 na een spannend seizoen afgelopen zondag genoeg punten binnen te slepen om zich te handhaven in de tweede divisie. Geweldige resultaten dus voor onze club!

 

Trilan 1 won van de veertien gespeelde wedstrijden er dertien wedstrijden en speelde een keer gelijk. Zij werden dan ook met overtuiging kampioen met als laatste wedstrijd een 7-1 overwinning tegen BC Olympia 56. Dit betekent ook dat zij volgend jaar mogen uitkomen in de eerste divisie! Trilan 2 had het dit seizoen een stuk zwaarder maar wist zichzelf na de kerstvakantie te herpakken en de achterstand op de concurrent goed te maken in de laatste speelweken. Afgelopen zondag zorgde een 4-4 gelijkspel tegen BC Thiela ervoor dat zij ook volgend jaar in de tweede divisie mogen spelen.

 

Beide teams worden gesponsord door Intergarde Bewaking & Beveiliging. Intergarde zorgt al meer dan vijftig jaar voor betrouwbaarheid in bewaking en beveiliging. Zij zijn met name werkzaam in Zuid-Oost Nederland. Ze waken terwijl u als ondernemer slaapt!

Ook Intergarde Bewaking & Beveiliging mocht op onze sponsordag het shirt met logo in ontvangst nemen en maakte tevens kennis met de spelers. De spelers die deze twee teams vertegenwoordigden waren Teun Gootzen, Andy Cremers, Servé Peulen, Kay Raadschelders, Joey Straube, Ayham Alazizi, Macey Hanssen, Rachelle Haan, Rachelle Lemmens, Chantal Mennens en Milou Meuffels. Trainers van deze teams waren Rolf Koch en Rachelle Haan.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.