Landgraaf Koerier

Menu

Terugblik live-uitzending Opsporing Verzocht

Het was dinsdag 20 februari niet te missen in ons Burgerhoes: de live-uitzending van Opsporing Verzocht over het DNA-verwantschapsonderzoek Nicky Verstappen en alle opbouw- en voorbereidingswerkzaamheden die ermee gepaard gingen. Voor het eerst in de geschiedenis werd het programma van AVROTROS live uitgezonden op locatie: ons Burgerhoes. Het programma trok die avond bijna 1,4 miljoen kijkers en was daarmee het vijfde best bekeken programma van die avond.

Burgemeester Raymond Vlecken vindt het vanzelfsprekend dat Landgraaf gastheer was voor het programma: ‘daarmee heb ik het belang van het DNA-verwantschapsonderzoek nogmaals willen benadrukken’.

Het hele mediaspektakel was de aftrap voor een zeer belangrijke periode. ‘Nu begint het echt’ zei de burgemeester na afloop van de uitzending tegen presentatrice Anniko van Santen. ‘Op zaterdag 24 februari starten de afnames van het wangslijmvlies. Ik spreek nogmaals de hoop uit dat de opkomst voor het DNA-verwantschapsonderzoek groot is en uiteindelijk zal leiden tot de oplossing van de zaak over Nicky Verstappen. Het is de hoogste tijd dat de familie van Nicky en alle betrokkenen eindelijk rust krijgen.’

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.