Landgraaf Koerier

Menu

Voorjaarsconcert voor Senioren 18 maart 2018

Start aankondiging en kaartverkoop: 

Het traditioneel Voorjaarsconcert voor senioren vanaf 55 jaar vindt dit jaar voor de 17e keer plaats in zalencentrum De Brandpoort en wel op zondag 18 maart. Het concert is bestemd voor senioren uit Landgraaf, die om welke reden dan ook, geen of weinig kans hebben om een schouwburg of theater te bezoeken. Het programma bestaat uit vrolijke licht klassieke- en populaire muziek. Traditioneel start het concert met een optreden van het Landgraafs Symfonie Orkest (LASO) onder leiding van dirigent, de heer Paul Theunissen.

Na de pauze treedt het Drum- en Percussiekorps van de Koninklijke Fanfare Aloysiana op.

Sedert 2013 speelt de Drumband van het fanfarekorps minder marsen maar meer melodische instrumenten ( zie foto Drum- en Percussiekorps KFA)

Zalencentrum De Brandpoort opent haar deuren om 13.30 uur. Het concert begint om 14.00 uur en duurt tot ongeveer 17.00 uur. Adres: Hoogstraat 191. Entree bedraagt € 8,- Er zijn maximaal 160 kaarten beschikbaar. De laatste jaren was de zaal steeds uitverkocht, dus wacht niet te lang met het kopen van een kaartje.

Start kaartverkoop: De kaartverkoop start dinsdag 6 februari vanaf 10.00 uur via de bekende voorverkoopadressen van de KBO.

Voor meer informatie en reservering van kaarten  kunt u bellen met telefoonnummer  045-5317307 Sannie Lentjes.

Categories:   Evenementen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.