Landgraaf Koerier

Menu

Olympia Landgraaf goed op dreef tijdens ZNK Acro in Mierlo op zaterdag 3 en zondag 4 maart

De eerste dag van de Zuid-Nederlandse Kampioenschappen Acrogymnastiek in Mierlo verliep uitermate succesvol voor Olympia Landgraaf. Hoewel het duo Meike Lugger en Lore te Lam helaas buiten de prijzen vielen, behaalden de meiden een mooie score, die ruim boven de score in hun vorige wedstrijd lag, een flinke vooruitgang dus. Vervolgens behaalde het team Kamilla Amkreutz, XiaoMin Hommes en Milou Boon een mooie bronzen medaille, waarna het team Kyara Duscha, Chiara Houben en Verena Franck zorgde voor een hele fraaie zilveren medaille. Toen het mixpaar Leon van der Velden en Nina Wiley ook nog een geweldige gouden medaille in de wacht sleepten, was er terecht blijdschap en vreugde in het Olympiakamp. Ook op dag twee zijn er mooie resultaten behaald. Team Kirsi Hanssen, Sanne Koch en Dilayla Jurgens vielen weliswaar net buiten de prijzen, maar zij lieten net als in de vorige wedstrijd wederom mooie oefeningen zien. Daarna turnde het duo Anoek Hogeveen en Floris van Vliet twee welhaast perfecte oefeningen, die hun de gouden medaille opleverde. Het team Mila te Lam, Roos Theunissen en Jessica Paulus liet vervolgens drie  mooie oefeningen zien, eveneens goed voor goud. Toen tot slot het team Renée Hamers, Nanja Adema en Kelly Kusters na drie mooie oefeningen zilver behaalde was de feestvreugde compleet. Dat mag ook wel na in totaal 3 x goud, 2 x zilver en 1 x brons, een fantastisch resultaat. Gefeliciteerd allemaal en succes met het trainen voor de volgende wedstrijd!

Foto:

Een aantal deelnemers aan de wedstrijden.

Boven vlnr: Floris van Vliet, Dilayla Jurgens en Sanne Koch
Beneden vlnr: Anoek Hoogeveen en Kirsie Hanssen.

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.