Landgraaf Koerier

Menu

Rilana Di Bartolomeo haalt het diploma jazzleider niveau

Op zaterdag 3 maart heeft Rilana Di Bartolomeo, het diploma jazzleider niveau 3 behaald.

Rilana geeft al jaren leiding aan diverse jazzdans groepen.

Op dit moment geeft Rilana les aan de groep “Special dans” op de zaterdag ochtend. Dit is een dansgroep voor kinderen met een verstandelijke beperking en/of kinderen met gedragsproblematiek met een ontwikkelingsleeftijd van 4-12 jaar.

Op zaterdag 3 maart werd na een periode van 2 jaar opleiding afgesloten met een spannend uur examen. Hierbij moest Rilana voor een groep meisjes in de leeftijd van 9 t/m 16 een complete les verzorgen, daarnaast werd er nog theoretische kennis getoetst.

Het was een spannende ochtend voor Rilana, de meiden en vertegenwoordigers van PHDES . Maar gelukkig kreeg Rilana aan het einde van deze ochtend haar diploma jazzleider niveau 3 uitgereikt door de jury van de KNGU. Dit succes werd natuurlijk met bloemen van de vereniging beloond!

We wensen Rilana veel succes met het les geven bij onze vereniging en geniet van dit behaalde succes!

Voor meer info over oa de specialdans kijk op onze website: www.phdes.nl

 

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.