Landgraaf Koerier

Menu

Vakantie is een cadeautje aan jezelf!

Het maken van een reis is iets waar lang naar uitgekeken wordt. Het is een belevenis waar je naartoe leeft en waar vaak voor gespaard wordt. Je geeft jezelf en degene waar je mee reist een mooi cadeau. En een cadeau kies je met zorg en aandacht.

Hier komt Stefanie Wijn, eigenaar bij The Travel Club Landgraaf, in beeld. Ik ontzorg de vakantieganger volledig. Dat betekent dat ik voor ze klaar sta vanaf het moment dat ze de vakantie bespreken tot het moment van thuiskomst na de reis. Een veel gehoorde opmerking voor Stefanie is ‘boek jij ook reizen naar Spanje of Turkije?’ Veel mensen denken dat ik alleen maatwerk regel maar ik boek ook veel zogenaamde pakketreizen, een vlucht met transfer en hotel, naar de zonbestemmingen in Europa. Vaak denkt men dat dit bij mij duurder is maar je betaald niets extra voor mijn service. Het maken van stoelreserveringen, het online inchecken van de klant of het reserveren van dat ene restaurantje op de bestemming hoort voor mij bij het totaalpakket van een zorgeloze vakantie. De tickets breng ik altijd persoonlijk langs, samen met een leuk presentje. Of het nu gaat om een gezinsvakantie naar de zon, een verre rondreis op maat of een weekendje weg, persoonlijk contact en service vindt ik belangrijk! Wil jij ook zorgeloos op reis?  Neem dan gerust contact op via:                                                                             T: 06-43509789, E: stefanie.wijn@thetravelclub.nl of kijk op www.thetravelclublandgraaf.nl

 

Categories:   Winkelen

Comments

Sorry, comments are closed for this item.