Landgraaf Koerier

Menu

Ergernissen over PMD-afval

Helaas krijgen we nog steeds klachten van onze inwoners over het aanbieden van het PMD-afval. De klachten zijn divers en gaan over het te vroeg of te laat aanbieden van het PMD-afval, op de verkeerde dagen of op de verkeerde plek. Het veroorzaakt ergernis en vervuilt onze woonomgeving.

Wij stellen uw medewerking op prijs

Bied het PMD-afval daarom aan op de juiste dag, de juiste plaats én het juiste tijdstip! En bent u toch te laat geweest met het aanbieden (vóór 8.00 uur), haal de zakken dan aan het einde van de dag weer naar binnen. De gemeente en Rd4 hebben helaas geen capaciteit om het te laat aangeboden PMD-afval alsnog op te halen.

U kunt het PMD-afval ook iedere dag gratis kwijt op het milieupark. Let ook even op welk plastic u wel en niet in de speciale gratis PMD-zakken kunt aanbieden. Uw afvalkalender en meer informatie over PMD vindt u op de website van Rd4 (www.rd4.nl). Of maak gebruik van de speciale ‘Milieu App’, die u ook via de website kunt downloaden. Dan kunt u zelfs een reminder instellen wanneer uw afval naar buiten moet.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.