Landgraaf Koerier

Menu

Inwoners Abdissenbosch, gemeente en HEEMwonen samen aan de slag

Op maandag 16 april kwamen de drie werkgroepen bij elkaar, die aan de slag gaan met een plan om de buurt Abdissenbosch toekomstbestendig te maken. Buurtbewoners, de gemeente en HEEMwonen hebben samen gesproken en nagedacht over de drie belangrijkste thema’s in hun buurt: groen, parkeren en wonen. In iedere werkgroep is keihard gewerkt. Het resultaat: veel ideeën en nieuwe suggesties. Deze verdienen verdere uitwerking. De gemeente en HEEMwonen gaan nu met hun ‘huiswerk’ aan de slag om de geopperde ideeën te onderzoeken. Daarna komen de werkgroepen weer bij elkaar. We verwachten dat de volgende bijeenkomst eind mei/begin juni plaatsvindt (i.v.m. meivakantie).

Woont u in Abdissenbosch en wilt u alsnog aansluiten en meedenken over de toekomst van uw buurt? Dat kan! Meld u dan bij de projectleider ‘Toekomstbestendig Abdissenbosch’ via telefoonnummer 14 045.

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.