Landgraaf Koerier

Menu

Jongens Olympia presteren goed tijdens finale Turnen Heren in Vaals

Op 15 april vond in Vaals de finale plaats om de Limburgse titels bij het Turnen Heren. Voor Olympia waren er deelnemers in de 4e en 6e divisie. Roy Janssen en Ruben Schmitz (6de divisie) mochten in de vroege ochtend als eerste Olympianen de vloer op. Net als in de 1e wedstrijd presteerden beide Olympianen prima. Roy werd 2e en Ruben 3e, waarmee ze de prestaties uit de eerste wedstrijd evenaarden.  

In de wedstrijd 6de divisie instap mochten Mick Doveren en Rayan El Mrabet hun kunnen tonen. Tijdens deze wedstrijd viel Mick net buiten de prijzen, terwijl Rayan verrassend de 3de plek in de wacht sleepte. Daarna mochten de jongens uit de 4de divisie niveau 10 (pupilklasse) Jarnik v.d. Heiden, Damianthy Rijsmus en Mika Doveren hun wedstrijd turnen. De laatste twee hadden hard gewerkt, maar hun prestatie was helaas net niet voldoende voor een podiumplaats. Jarnik die 2e werd in de 1e  wedstrijd, scoorde nu weer hoog in de 90 punten  en wist hierdoor beslag te leggen op de 1e plaats, een geweldige prestatie. Voor het Limburgs kampioenschap kwam hij maar 0,6 punt te kort voor de Limburgse kampioenstitel. Met zeven medailles kregen de Olympianen loon naar werken en vormde deze wedstrijd een mooie afsluiting van dit seizoen. De mooie prestaties geven vertrouwen dat de jongens in het volgende seizoen doorgroeien naar nog mooiere resultaten.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.