Landgraaf Koerier

Menu

Merel Moistra in Theater Landgraaf

Vrijdag 6 april staat Merel Moistra op het podium van Theater Landgraaf met de voorstelling ‘Mind-fuck op wandel-gympen’.

In haar ongeëvenaarde bliksemcarrière sleepte Merel een vracht prijzen in de wacht en sierde zij, met haar unieke stijl, grappen en prachtige liedjes, finales in meerdere cabaret en kleinkunstfestivals. Merel is een vrouw in de brede zin van het woord en draagt zonder gene de regenboogvlag door de stad. HLBT? Merel is het allemaal wel eens geweest….

Maar… is Merel Moistra nou een comédienne of cabaretière?

Voornoemde type grappenmaakster zet het publiek graag op het verkeerde been, maar…. Merel Moistra heeft geen verkeerd been. Het zijn allebei, stuk voor stuk, TOP benen. Nee, Merel Moistra gaat het verkeerde been voorbij. Merel Moistra beent graag uit. Merel Moistra gaat tot op het bot. Merel Moistra draait niet om de hete brei heen. Merel Moistra gaat direct voor de hoofdprijs. Merel rukt aan de fundamenten van uw brein. Nee, erger, Merel Moistra IS een Breinfuck …… op Benen! En wat voor benen!

De voorstelling begint om 20.00 uur. De entree bedraagt € 10,-.

Reserveren: www.theaterlandgraaf.nl

of neem telefonisch contact op met het theaterbureau (ma t/m vr 10-12 uur).

Categories:   Cultuur

Comments

Sorry, comments are closed for this item.