Landgraaf Koerier

Menu

Net geen finaleplaats voor Olympia in plaatsingswedstrijd Turnen Heren 4e divisie

Op zaterdag 17 maart werd in Veldhoven de tweede plaatsingswedstrijd Turnen Heren van de 4e divisie gehouden.  De inzet van de drie deelnemende jeugdige Olympianen was om een ticket te bemachtigen voor het NK.  Ze wisten wel dat het moeilijk zou worden, want in een wedstrijd met grote belangen spelen heel veel factoren een rol en alleen als alles op zijn plek valt kan een finaleplek de ultieme beloning vormen. Jarnik v.d. Heiden had in de eerste wedstrijd de 6e plaats bereikt. Bij het herhalen van deze score zou hij in de finale staan. Ondanks goed werk van de jeugdige gymnast kwam hij uiteindelijk net iets te kort door kleine foutjes tijdens de vloer- en de ringoefening .

Voor Mika van Doveren en Damianthy Rijsmus was deze wedstrijd vooral bedoeld als voorbereiding op de finale van het Limburgs Kampioenschap, die op 15 april plaatsvindt in Vaals.

Jarnik zal dan zijn uiterste best doen de zilveren medaille uit de 1e wedstrijd vast te houden dan wel alsnog het zilver te verruilen voor goud. Mika en Damianthy zullen proberen enkele plaatsen op de ranglijst te stijgen.

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.