Landgraaf Koerier

Menu

Vrijwilligerscentrale Welsun op zoek naar vrijwilligers!

-Ruggesteun zoekt een aanspreekpunt en vrijwilligerscoördinator die bemiddelings- en intakegesprekken voert tussen hulpvragers en vrijwilligers. Aantal uren in overleg en u bepaalt zelf de werktijden. Reiskostenvergoeding en telefoonvergoeding.

-Vrijwilligerscentrale Welsun zoekt een representatieve, gemotiveerde frontofficemedewerker/ster. Taken: inschrijven van nieuwe vrijwilligers, deze bemiddelen naar vrijwilligerswerk, administratieve werkzaamheden en onderhouden van contacten met bestaande en nieuwe vrijwilligersorganisaties.

-Stichting Leergeld is op zoek naar intermediairs die gezinnen met minimale financiële middelen bezoeken om te onderzoeken of de kinderen in aanmerking komen voor subsidie voor school- en vrijetijdsactiviteiten. Onkostenvergoeding plus vrijwilligersvergoeding per uur.

-Humanitas is op zoek naar scheidingsbegeleiders voor zowel ouders als kinderen. Professionele begeleiding en bijscholing. Kilometervergoeding.

Voor meer informatie over deze vacatures kunt u terecht bij: Vrijwilligerscentrale Welsun of www.welsun.nl/vrijwilligerscentrale, Sunplein 18a, tel. 045-5323636, vrijwilligerscentrale@welsun.nl. Elke werkdag geopend van 9.00 – 12.30 uur.

 

 

Categories:   Wonen & Welzijn

Comments

Sorry, comments are closed for this item.