Landgraaf Koerier

Menu

Acroteams GV Olympia present tijdens halve finale Acrogym in Oss

Op zaterdag 5 mei vond de eerste halve finale Acrogym D/E-lijn plaats in Oss. Het team Verena Franck, Chiara Houben en Kyara Duscha namen deel aan de categorie D junior. De meisjes turnden een mooie oefening en toonden voor het eerst een salto voorwaarts vanaf de basket. In een sterk deelnemersveld behaalde het jonge team een 8e plaats, wat net niet voldoende was om door te stromen naar de finale.

Zondag 6 mei mocht het mixteam Floris van Vliet en Anoek Hoogeveen – turnend in de C-lijn -  laten zien wat ze in huis hebben. En dat bleek heel wat! Het duo turnde twee geweldige oefeningen en verbeterde wederom zijn score door een nieuwe oefening in te zetten. Met een gouden medaille mag het team uiteraard deelnemen aan de finale van het NK te Rotterdam in juni, waar het best kans maakt op een hoge klassering.

Foto:

Floris en Anoek, goed voor goud!

Categories:   Sport

Comments

Sorry, comments are closed for this item.